Verzending en bezorging

Flexibiliteit, eenvoud & next-day delivery!

PostNL, DHL & DPD

Tijd is een schaars goed. We begrijpen dat het vaak snel moet gaan of dat je niet altijd de tijd hebt om de de bezorger op te wachten. Daarom geven we je de vrijheid om te bepalen hoe en waar je bestelling bezorgd wordt. Ben je overdag niet thuis? Maak dan gebruik van de vele afhaalpunten bij jou in de buurt. 

AutoCura werkt samen met PostNL, DHL & DPD. Bestellingen met artikelen onder de 30 kg en/of kleiner dan 1,5 m worden doorgaans bezorgd door PostNL. Voor bestellingen met artikelen boven 30 kg en/of met afmetingen groter dan 1,5 m doen we automatisch beroep op de hierin gespecialiseerde vervoerders. U krijgt dan vanzelf een e-mail met de leveringsdetails. Het kan bij uitzondering echter ook voorkomen dat uw kleine bestelling met DHL & DPD verzonden, denk hierbij bijv. aan de feestdagen of personeelsproblemen bij een vervoerder. We zullen de best mogelijke manier voor u kiezen.

Next-day delivery? 
De voorraad-artikelen uit je bestelling mag je al vanaf de volgende dag met PostNL of DHL verwachten wanneer je op werkdagen vóór 16 uur bestelt. U kunt op de product pagina’s zelf al zien wat de verwachte levertermijn is.

Kies uw thuisadres of één van de vele afhaalpunten dichtbij huis.

Je pakket op de voet volgen, track & trace

Je ontvangt een verzendbevestiging van ons met de track & trace link zodra je bestelling klaar staat in ons centraal magazijn. Het kan zijn dat je niet onmiddellijk een status over het bezorgmoment ziet in de track & trace op het moment dat je de bevestiging ontving. Probeer het enkele uren later want de track & trace info wordt regelmatig bijgewerkt (meestal na middernacht). Zo is er een eerste update wanneer je bestelling in het sorteerproces van de bezorger zit.

Klik hier voor de track & trace pagina van PostNL.
Klik hier voor de track & trace pagina van DHL.
Klik hier voor de track & trace pagina van DPD.

Bezorging door PostNL

postnl

Niet thuis bij bezorging pakket

Dan geven ze het af bij de buren of bij een PostNL-punt. Met de track & trace-code zie je waar je het pakket kunt ophalen. Als we je e-mailadres hebben, dan krijg je een bericht over waar je pakket is bezorgd. Heb je de PostNL-app? Daarmee kun je ook zien waar je pakket is.

Let op: per 1 juli 2022 geven ze alle informatie over de locatie van je pakket zoveel mogelijk per e-mail of in de PostNL-app.

Verzendkosten

Dit zijn de kosten voor het klaarmaken en verzenden van jouw bestelling.

  • Gratis vanaf €60,-
  • Voor bestellingen naar NL onder de €60,- brengen wij €6,95 in rekening
  • Voor bestellingen naar BE onder de €60,- brengen wij €6,95 in rekening

De verzendkosten worden ook vertoond in het overzicht voordat je je bestelling afrekent. Soms zijn voor kleine producten die via brievenbuspakket verzonden worden nog lager.