Bestellen en betalen

Bestellingen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Plaats je gewenste artikelen in je winkelmandje via de productpagina (gele knop). Vervolgens kun je de bestelling in eenvoudige stappen voltooien. Controleer alle belangrijke gegevens, zoals adres, naam en e-mailadres. Rond het af door te betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact, Creditcard, Achteraf betalen met Riverty . Afrekenen kan bij ons met en zonder account. Als je de bestelling met je AutoCura-account bestelt, gaat het sneller omdat we je dan al kennen. Tevens zijn alle prijzen die vermeld staan op onze webwinkel inclusief btw.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Heb je per ongeluk een verkeerd artikel besteld of wil je een naam/adres wijzigen? Dit is in de meeste gevallen geen probleem. Je bestelling kun je alleen wijzigen als je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen. Neem contact op met onze klantenservice om de naam of het adres van je bestelling aan te passen. Mocht er iets moeten worden gewijzigd, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Kan ik ook zakelijk bestellen?

Garagebedrijven, partners en andere automotive gerelateerde bedrijven kunnen bij ons bepaalde artikelen tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. Dit geldt enkel voor bedrijven gerelateerd aan de automotive branche. Neem hierover contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Alle verzoeken worden tevens gecontroleerd aan de hand van bij de Kamer van Koophandel bekende gegevens.

Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg tijdens het bestellen?

Een foutmelding kan diverse redenen hebben. Om te kijken waar het probleem ligt, kun je het beste contact met onze klantenservice opnemen.

Hebben jullie kortingscodes?

Wij werken in het algemeen niet met kortingscodes, omdat wij enkel producten leveren met de beste prijskwaliteitsverhouding. In enkele uitzonderlijke gevallen, zoals met onze samenwerkingspartners, werken we incidenteel met een specifieke kortingscode. Bij ons kunnen kortingscodes niet tegelijkertijd worden gebruikt en een kortingscode kan maar 1 keer worden gebruikt.

Betaalmethoden

Met uitzondering van PayPal vinden alle verdere betalingen plaats via onze betaalpartner Rabo Smart Pay. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL 

Met iDEAL kunt u uw bestelling makkelijk, snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dus eigenlijk al gewend bent! Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct en eenvoudig met iDEAL betalen.

Een voordeel van iDEAL is dat wij de betaling direct ontvangen en daarom ook direct uw bestelling in orde kunnen brengen. 

Bancontact/Mister Cash 

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verricht worden.

Een voordeel van Bancontact/Mister Cash is dat wij de betaling direct ontvangen en daarom ook direct uw bestelling in orde kunnen brengen.

MasterCard, Maestro, Visa & V Pay    

Wij accepteren betalingen met zowel MasterCard, Maestro als Visa & V Pay. Betalen met creditcard is extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa).

Bankoverschrijving

Zodra u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u per e-mail een orderbevestiging en tevens een aparte e-mail voor de overboeking. Hierin vindt u alle benodigde informatie waarmee u uw betaling kunt voldoen.

Let op: uw bestelling wordt pas verwerkt en verzonden als de betaling door ons is ontvangen.

PayPal 

Indien u kiest om met PayPal te betalen dan wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal.

Indien u al een account bij PayPal heeft dan kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal dan kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Riverty 

Achteraf betalen kan net even een iets prettiger gevoel geven. Zo heeft u de mogelijkheid om uw bestelling eerst goed te beoordelen en loopt u daarnaast geen enkel risico.

Riverty (voorheen Afterpay) is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland. Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Dit gaat met één klik op de knop via de digitale factuur per e-mail of met de Riverty app. Let op: je betaalt dus niet rechtstreeks aan AutoCura.

Voor specifieke vragen over de factuur kunt u contact opnemen met de klantenservice van Riverty.