Over ons

Bij AutoCura zit u goed, of u nu op zoek bent naar specifieke autopoets- en onderhoudsproducten of gewoon een goede autoshampoo. We begrijpen dat de verscheidenheid aan detailing producten soms overweldigend kan zijn. Daarom hebben we besloten om een geheel nieuwe webshop, AutoCura genaamd, te creëren.

In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie detailing producten die we op basis van onze eigen ervaringen hebben samengesteld. Ons assortiment omvat onder andere autoshampoos, interieurreinigers, velgenreinigers, en diverse coatings. We bieden producten aan van gevestigde merken zoals Kenotek en Mafra, maar ook veelbelovende nieuwe merken zoals Detailrs, Glansz en Maniac Line.

Wij garanderen dat u bij AutoCura verzekerd bent van de betere detailing producten. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding van ons assortiment maar we zullen altijd waken dat we alleen kwalitatieve, veelbelovende producten zullen opnemen in ons aanbod.

Juist ook om te kunnen voorzien in de vraag naar totaalpakketten hebben wij diverse pakketten samengesteld. U hoeft dan niet zelf uit te zoeken wat voor producten u nodig heeft voor een bepaalde toepassing. Wij hebben al het uitzoekwerk voor u gedaan en met het pakket dat u besteld, heeft u alle benodigdheden in huis.

“Van liefhebbers, voor liefhebbers!”

~ Dennis van Elten

Wie zijn wij?


Als een ervaren team zijn we al meer dan een decennium actief in de automotive sector. We organiseren automotive evenementen en hebben ruime ervaring met poetsproducten en cardetailing in het algemeen. Onze aanwezigheid op diverse beurzen heeft ons het belang doen inzien van een vlekkeloze presentatie van voertuigen.

Gebaseerd op onze eigen praktijkervaringen in het detailen van auto’s en het waarnemen van de struggles waarmee anderen te maken hebben, weten wij als geen ander welke producten geschikt zijn voor specifieke toepassingen en welke merken de voorkeur genieten bij professionele detailers en enthousiaste autopoetsers.

We hebben intensieve trainingen gevolgd bij alle merken die we aanbieden. Dit heeft ons een grondige kennis verschaft van de producten die we verkopen. Bovendien zetten we de producten die we aanbieden ook persoonlijk in. Hierdoor kunnen we waardevolle tips en handige trucs delen op basis van onze eigen ervaringen. Dit stelt ons in staat om jou als klant optimaal te adviseren en te voorzien van de beste producten en expertise op het gebied van autopoetsen en cardetailing.

“Onderhoud is behoud”

~ Rik Fermont
Dennis van Elten (li) & Rik Fermont (re)
Dennis van Elten (li) & Rik Fermont (re)

Bij AutoCura onderhouden we nauwe relaties met de fabrikanten van onze aangeboden merken. Dit stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, die we regelmatig delen op onze pagina. Hierdoor blijft u altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in autopoetsproducten.

Heeft u specifieke vragen over een bepaald product? Dankzij onze sterke relaties met de fabrikanten kunnen we u verzekeren van de juiste antwoorden op uw vragen.

Bij AutoCura vindt u als auto-eigenaar de hoogste kwaliteit detailing producten voor uw voertuig. Ons team, bestaande uit Rik Fermont en Dennis van Elten. We staan altijd klaar om te assisteren bij het maken van de juiste keuzes wat betreft de benodigde cardetailing producten.